چه سرخ کنی بخریم؟
پس از استقبال افراد از سرخ کنهای بدون روغن کمپانیهای مختلف و بزرگ در سراسردنیا انواع مختلفی از سرخکنهای بدون روغن را تولید و به بازار عرضه کردند به طوری که امروزه سرخ کنهای بدون روغن مختلفی از برندهای مشهوری همچون فیلیپس، تفال ، کنوود، دلونگی و... در بازار موجود هستند که افراد با توجه به عملکرد مورد نیازشان و همچنین بازه قیمتی مورد نظر میتوانند از این دستگاهها خریداری کنند.
سرخ کنهای بدون روغن به طور کلی از نظر ابعاد در سه اندازه کوچک، بزرگ و متوسط تقسیم بندی میشوند که اندازه کوچک آنها بین 1 تا 2 لیتر، ابعاد متوسط آن بین 1.8 تا 2.5 لیتر و سایز بزرگ آن ها معمولا 5 لیتر و یا بیشتر از آن گنجایش دارند. که هر 2 لیتر گنجایش این سرخ کنها برای آماده کردن غذا به اندازه 4 نفر کفایت میکند. قیمت سرخ کنهای بدون روغن بسته به میزان گنجایش، برند سازنده، توان دستگاه و همچنین آپشنها و قابلیتهایی که دارند در بازهای بین 3 میلیون تا 15 میلیون تومان قرار دارند که امکان خرید برای تمامی افراد با هر میزان بودجهای که مد نظر دارند را امکان پذیر میکند.

تاثیر استفاده از سرخ کنهای بدون روغن بر سلامتی
مصرف غذاهای سرخ کردنی علی الخصوص غذاهایی که در حجم زیادی از روغن سرخ میشوند تاثیرات بسیار زیادی در سلامتی افراد داشته و خطر ایجاد مشکلاتی از قبیل چاقی، بالا رفتن چربی خون و کلسترول، بالا بردن ریسک سکتههای قلبی و موارد بسیار زیادی از این قبیل را در بدن افزایش میدهد. بنابراین سرخ کنهای بدون روغن برای افرادی که برای سلامتی و تناسب اندام خود اهمیت زیادی قائل هستند و همچنین افرادی که سابقه بیماریهای قلبی و چربی خون دارند گزینه بسیار مناسبی است تا بتوانند یک رژیم غذایی سالم و در عین حال خوشمزه داشته باشند.
از دیگر مزایای سرخ کردن انواع مواد غذایی با سرخ کن های بدون روغن، حفظ ترکیبات و عناصر موجود در مواد غذایی می باشد. سرخ کردن زیاد انواع مواد غذایی در روغن زیاد باعث کاهش کیفیت مواد غذایی و از بین رفتن ترکیبات مفید آن می شود. با پخت مواد غذایی در سرخ کن های بدون روغن، ضمن کاهش مصرف روغن خواص مواد غذایی را تا حد زیادی می توان حفظ کرد.
















