سرخ کن های بدون روغن، یکی از کاربردیترین وسایل آشپزخانه هستند که به شما کمک میکنند بدون استفاده از روغن و از دست رفتن عطر و طعم غذاهای موردعلاقه خود، یک وعده غذایی بینظیر برای خود یا اعضای خانواده تهیه کنید. علیرغم کاربردی بودن سرخکنهای بدون روغن، اسرار ناشناخته زیادی پیرامون آنها و مضرات احتمالی که برای سلامت انسان دارند، وجود دارد.
به همین دلیل، تصمیم گرفتیم با تهیه این مقاله ابتدا ببینیم این محصول چیست، چطور کار میکند و مزایا و معایب سرخ کن بدون روغن را نام ببریم و با مضرات و مشکلات آنها آشنا شویم. با ما در وبلاگ آماتیس همراه باشید.
سرخ کنهای بدون روغن، آشپزی کردن را بسیار راحت کردهاند. علاوهبراین، غذاهای سالمتری میتوان با آنها تهیه کرد. برای تهیه غذا در این دستگاهها، فقط کافیست دمای پخت و برنامه پخت را طبق مواد غذایی که قصد دارید تهیه کنید انتخاب نمایید تا پس از مدت مشخصی، غذای شما آماده شود. این یکی از مزایای سرخ کن بدون روغن است که در روشهای سنتی، به این راحتی نیست.
البته، پیش از قرار دادن مواد غذایی در دستگاه، بهتر است اجازه دهید کمی روشن بماند تا گرم شود. همچنین، دفترچه راهنمای محصول مورد نظر خود را نیز مطالعه کنید تا کاملا با نحوه استفاده و کار کردن با آن آشنا شوید. مواردی که در ادامه به عنوان مزایای سرخ کن بدون روغن بررسی میکنیم را میتوانید در بخش زیر مشاهده کنید:
- کاهش مصرف روغن
- پخت سریع
- ترد و کرانچی شدن غذاها
- تنوع در پخت انواع و اقسام غذاهای مختلف
- ایمنی بالا
- مناسب برای افراد دارای رژیم غذایی خاص
- سهولت استفاده
- نظافت آسان
- قابل استفاده برای گرم کردن غذا
- بوی کم
















